Esküvői meghívók, kártyák
Az ESKÜVŐI MEGHÍVÓ azon túl, hogy a Nagy Nap részleteit mutatja be, méltón tükrözi kettőtök stílusát. Megmutatja, hogy mire számíthat a násznép a Nagy Napon, előre vetíti az esküvő hangulatát és témáját is, és hogy milyen szín, stílus és minőség fog végigkísérni Titeket esküvőtök napján.

Számunkra nagyon fontos, hogy meghívóinkkal egyedi megjelenést tudjunk nyújtani számotokra, ezért személyre szabott, egyedi tervezéssel készülnek a meghívók és egyéb esküvői kártyák is. Természetesen lehetőség van a már meglévő esküvői meghívó repertoárunkból is választani.

Érdemes már az esküvői meghívók megtervezésénél a leendő esküvői dekoráció stílusát, színeit is átgondolni, hogy ahhoz illő stílusban és színben tervezhessük a meghívótokat és az egyéb esküvői kártyáitokat.

Egységes stílust és harmóniát teremthetünk, ha az esküvői meghívó mellett az esküvői dekoráció egyéb kiegészítőit (asztalszám, menükártya, ültetési rend, ültetőkártya, köszönőajándékok, stb.) is ugyanolyan színben, stílusban választjátok meg.

Már a tervezés kezdeti lépéseinél segítségetekre leszünk, hogy egységes és különleges esküvői arculat valósulhasson meg, és így tökéletes összhang jöhessen létre életetek legszebb napján.