Lengyel Helga Esküvődekoráció & Virágüzlet

Az elképzelés stílusa és a hangulata mindent átható szakértői megtervezését követi nálam a dekorációs alapanyagok aprólékos összeválogatása, megrendelése és beszerzése.

Ehhez nagy tapasztalatommal mint esküvői dekoratőr és virágkötő a kreatív fantáziámra és a trendet követő stílusérzékemre. A megrendelővel közösen kiválasztjuk a még elképzelés szintjén létező, de valóságban még éppen épülő esküvői dekoráció alkotóelemeit.
Nagy odafigyelést és gondoskodást igényelnek az élő vágott virágok. Az általam forgalmazott dekorációs elemek az átlagosan egy hetet igénybe vevő előkészületeket követően az esküvő napján a legjobb formájukat hozzák.
Kiemelt és tudatos döntésem, hogy minőségi növényekkel és eszközökkel dolgozom.

Az élő növényeken, gyertyákon és mécseseken kívül a dekorációs kellékeket, csak bérlésként számolom fel, nagy terhet levéve ezzel Rólatok, illetve az örömszülők válláról, hiszen így az esküvői dekoráció költsége jelentősen alacsonyabb, és a díszek elszállítását, leltározását és tárolását is rám bízhatjátok.

Ha időközben felmerülnek változások, azokat rugalmasan kezelem, és arra törekszem, hogy munkámmal teljes mértékben elégedettek legyetek.
Folyamatos munkakapcsolatban állok portfólióval rendelkező professzionális fotós, videós és ceremóniamester valamint Dj-vel akiknek az elérhetőségét, portfólióját rendelkezésre bocsájtom mint lehetőséget.

Most már Ti is látjátok, hogy az stílus és izlés mennyire sokoldalú egy dekoratőr munkája során, mindezt azért, hogy amikor találkozunk a nagy esemény napján, – amikor már minden dekoráció a helyére került –, nektek semmi dolgotok ne legyen.

Nektek már nem lesz más dolgotok csak gyönyörködni a látványban és  élvezni a nagy eseményt .

Üdvözlettel:

Lengyel Helga

Rólam mondták

Az első perctől értettük egymást, tökéletes rusztikus hangulat köszönt vissza az esküvői dekorációnkon! Többször módosítottunk a helyszínváltozás miatt is, de Helga rendkívül segítőkészen állt rendelkezésünkre! Köszönjük, imádtuk, sosem felejtük el!��

Nikoletta
Nikoletta

Nagyon hálásak vagyunk Helgának, hogy megalapozta az esküvőnk hangulatát. Minden várakozásunkat felülmúlta a dekoráció. Az általunk készített dolgokon, és a domináns színeken kívül semmilyen apró részletet nem beszéltünk meg, és mégis (sőt meggyőződésünk szerint épp emiatt) tökéletes lett minden. Maximálisan bíztunk Helgában, mert hihetetlenül ösztönösen árad belőle a jó ízlés. Ráadásul őrült jófej csaj 🙂 Mindenkinek szívből ajánljuk!

Rita
Rita

Helga! Nagyon köszönjük, gyönyörű volt a dekor és a virág is... Örök emlék marad 😉

Kata
Kata

Teljesen le voltunk nyűgözve! Legszebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű lesz a dekoráció, amit Neki köszönhetünk! Végtelenül hálásak vagyunk! �����

Eszter
Eszter

Csodálatos dekorációval tette még tökéletesebbé a mi nagy napunkat. Nem tudtunk olyat kitalálni, amit Helga ne teljesített volna. Köszönjük!

Erika
Erika